Cum sa fii un barbat alfa in pat?

23.08.2017

Sa fii barbat nu este atat de usor cum pare. Foarte putine persoane de sex masculin ajung sa fie barbati alfa in adevaratul sens al cuvantului deoarece acestia nu trec prin toate etapele de pregatire barbateasca. Sa fii barbat inseamna ca trebuie sa treci prin foarte multe intamplari care sa te maturizeze, sa gandesti logic, sa fii puternic si mereu cu capul pe umeri. Femeile apreciaza enorm masculinitatea, dar mai ales barbatii alfa, care stiu sa se comporte in societate, dar si in pat. Cand vine vorba de acest aspect, un barbat alfa stie exact cum sa-si faca femeia fericita si sa se simta satisfacuta. Femeile cauta continuu barbati alfa, iar daca tu nu esti unul dintre ei, sa stii ca femeia ta are mari sanse sa cada in plasa unui barbat de acest gen, care stie exact ce-si doreste si inspira barbatie oriunde trece.

Trei lucruri pe care barbatii alfa le fac in pat:

1. Stiu cum sa aprecieze femeia si sa o faca sa tremure din fiecare incheietura
Un barbat alfa este experimentat si foarte matur, ii ofera femeii exact ceea ce aceasta isi doreste, dar cu limita. Este suficient de matur incat sa se joace cu mintea lor si le face sa fie topite dupa el. Ori de cate ori o femeie face sex cu un barbat alfa, aceasta va tine neaparat sa le povesteasca si prietenelor ei deoarece experienta va fi pentru ele cu adevarat unica.

2. Sunt duri
Barbatii alfa vor fi mereu duri in pat, iar unele femei iubesc acest lucru. Pentru ca ele se considera firave si elegante, isi doresc ca partea masculina sa fie duri si puternici, iar acest lucru este foarte sexy si in pat.

3. Barbatii alfa sunt mereu eleganti
Deoarece ei sunt barbatii adevarati, vor avea mereu grija sa fie imbracati eleganti si sa inspire putere prin imbracamintea lor, dar si o atitudine demna.

© 2017 Fantezii - blog cu tenta erotica. Toate drepturile rezervate.
Creat cu Webnode
Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți